Leiderschap is het in staat zijn te beslissen wat er gedaan moet worden en vervolgens anderen te vinden die het doen.
– Dwight D. Eisenhower –

Organiseren

Delegeren

De allerbelangrijkste eigenschap die je als onder­nemer onder de knie dient te hebben is delegeren. Dat kan enkel met de juiste persoon op de juiste plaats, gefaciliteerd met alle beno­digde middelen. Aarzel dan ook niet als iemand anders het beter kan. Huur hem of haar in en faciliteer hetgeen nodig is.

 

 Menig machtig leider heeft verkeerde beslissingen met stijl en kracht geno­men en over­leefd, maar slechts enkelen overleefden aarzelende beslissingen.
– Desmond Morris –

Leiden

Een goed leider is volgens ons dus niet op zoek naar volgers, maar omringt zich met professionals naar wie met vol vertrouwen taken gedelegeerd kunnen worden.

Interim Professional

Representatief, kundig, effeciënt, vriendelijk, doortastend en professioneel. Dat zijn eigenschap­pen die onze interim professional volop in huis heeft. Met haar opgeruimde persoonlijkheid regelt ze alles tot in de puntjes. Het enthousiasme waarmee ze dat doet is uniek.


· interim projectmanagement
· interim Personal Assistant
· loyalty management
· hospitality
· sales

Mensen kunnen meer dan ze weten. Dat is bij ons niet anders. Hulp of advies bij pro­jecten die nog uitwerking of een brainstormsessie nodig hebben vinden wij ook interessant.

CONTACT