Het is niet de sterkste van de soort die overleeft, niet de intelligentste, maar die het beste met verandering om kan gaan.
– Charles Darwin –

Adviseren

Fouten bestaan niet, er is enkel feedback

Het standpunt dat situaties die niet het gewenste resultaat opleveren er enkel zijn om van te leren, maakt alles direct minder beladen en elimineert falen als optie.

Uit je comfortzone

Mensen zijn gewoontedieren. Als je net als Darwins onderneming een deuk in het universum wilt schoppen, dan moet je bereid zijn om ook je eigen wereld op z’n kop te zetten. Charles' avontuur met de Beagle was beslist geen luxe cruise. Uit je comfortzone dus. Daar ligt de meeste winst!

Succes

Het engelse ‘to fit’ betekent oa. ‘aanpassen’. Wat Darwin tijdens zijn –Survival of the fittest– reis ontdekte was dat goed met verandering om kunnen gaan het meeste succes oplevert. Onze ervaring is eveneens, dat de bereidheid om onderdeel van de oplossing te zijn ­nagenoeg álles mogelijk maakt. En aangezien onze ervaring er is om te delen hoef je dát wiel niet opnieuw uit te vinden.

Wij kunnen je adviseren op een zeer breed gebied. In ‘Wie zijn Wij’ lees je waarom.


· zakelijk
· technisch
· persoonlijk
· communicatie
· problem solving
· sales & marketing

Neem gerust ook contact op als je onderwerp hierboven niet tussenstaat. In het uitzonderlijke geval dat we je niet kunnen helpen is dat uiteraard kosteloos.

CONTACT