Wie denkt dat een professional inhuren duur is heeft duidelijk nog nooit met een amateur gewerkt.
– onbekend –

Wie zijn wij?

Peter Warringa

Leeftijd: 50+
Psychisch zit ik op m'n top. Iets met mosterd vermoedelijk. En zoals je hierna kunt lezen is ook fysisch alles dik in orde. Omdat je–goed–voelen overwegend door keuzes bepaald wordt.

Conditie: fit
Lopen, fietsen en Tae-Kwondo. Niet altijd omdat ik het leuk vind, maar omdat gezond van lijf en geest onlosmakelijk verbonden zijn met de beleving van geluk. En aangezien niet anderen maar wijzelf dienen te bepalen wanneer we succesvol zijn is dìe buit alvast binnen. We zijn en blijven de regisseur van ons eigen leven.

Burg. staat: gehuwd
De vis in Warvis is een bijzonder mens. Zij wist 15 jaar “ik trouw nooit meer” om te buigen naar een top 3 beste beslissing ooit. Verwijt me gerust wat subjectiviteit als bewijs dat niet alles wat je denkt automatisch ook waar is, en je 'nooit' gerust uit je vocabulaire mag schrappen. Wat werk betreft kan ik haar dan ook van harte aanbevelen. De gedrevenheid, het professionalisme en het plezier waarmee zij zaken aanpakt zijn absoluut bijzonder.

Specialisatie: all-round & problem solving
Tijdens mijn zoektocht naar antwoorden op levensvragen heb ik in 4 verschillende landen gewoond en gewerkt, en daarbij alle sporten van de maatschappelijke ladder beklommen. In willekeurige volgorde oa. vuilnisman, Office Manager, klusjesman, elektronicus, General Manager, (storing)monteur, verkoper, inpakker, huismeester, dtp'er, en nog diverse andere sporten. Dat maakt me ervaringsdeskundige als werkgever en werknemer op zowel B2B als B2C markten, vanaf productieniveau tot en met management. Door mijn ervaring durf ik mezelf dan ook all–rounder en problem solver te noemen. Van daaruit weet ik dat er maar 2 twee soorten problemen zijn. Met beide weet ik raad.

Passie: nieuwe media en filosofie
Het liefst zou ik de economie ombuigen ten dienste van de mensheid. Zolang het andersom is creëer ik graag (digitaal) en stel mijn kennis en ervaring beschikbaar aan wie het leven te kort vindt om het wiel opnieuw uit te vinden.


Addy Visser

Leeftijd: 40+
Ik hou van zon, sneeuw, opruimen en organiseren. Om lichamelijk en geestelijk in goede conditie te blijven loop ik hard en beoefen ik yoga. Alhoewel het soms lastig is om toe te passen ben ik ervan overtuigd dat balans essentieel is in ons leven. Ik ben gedreven, werk graag en hard, maar heb geleerd dat het ook belangrijk is om regelmatig te ontspannen. In mijn geval betekent dit lezen, musea- en bioscoopbezoek, muziek luisteren en met regelmaat de sauna in.

Burg. staat: gehuwd
De war in Warvis is een bijzondere man die mij heeft geleerd dat je zelf verantwoordelijk bent voor de regie over je leven. Zijn gevleugelde uitspraak “er zijn maar twee soorten problemen; oplosbare en niet-oplosbare” heeft mij regelmatig geholpen om dingen in het juiste perspectief te plaatsen. Door zijn levens- en werkervaring en buitenlandse avonturen bezit hij een zeer groot probleemoplossend vermogen. Dit gecombineerd met zijn passie voor filosofie en nieuwe media maakt dat ik hem van harte aanbeveel wanneer uitdagende of creatieve oplossingen nodig zijn.

Specialisatie: sales, hospitality & loyalty
De afgelopen twintig jaar heb ik de nodige commerciële ervaring in de zakelijke dienstverlening opgedaan. Naast key-accountmanagement heb ik eveneens veel ervaring in het managen van complexe, (internationale) loyalty projecten. Als projectmanager heb ik gewerkt voor: Air Miles, American Express, Power Points, Rocks’ en het Shell V-Power programma. Wat hospitality betreft heb ik onder andere ervaring opgedaan als hoofd gastenservice bij Film by the Sea als verantwoordelijke voor de reis en het verblijf van nationale- en internationale (VIP/BN) gasten.

Passie: organiseren & coördineren
Tijdens het Film by the Sea festival fungeerde ik als aanspreekpunt voor alle gasten. Ik voel me dan ook als een vis in het water als ik kan organiseren, coördineren en het mensen naar de zin kan maken.